menu-button.png
Objednat obědy pro firmy
menu-button.png
Objednat obědy pro domácnosti
catering-button.png
Catering, občerstvení
map-button.png
Mapa rozvozu
Technologie provozu
Provoz kantýn
Automaty a nápoje
fb-button.png

Zásady ochrany osobních údajů

INFORMACE GDPR

SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ – GDPR                                                  

Proč Vám předkládáme tento souhlas?

Především proto, abychom vám nabízeli jen služby, které jsou pro Vás relevantní a skutečně Vás zajímali.

Jaké údaje o Vás budeme zpracovávat a za jakým účelem?

Jméno, příjmení, e-mailovou adresu, název společnosti, telefon za účelem:

 

Jakým způsobem budeme údaje zpracovávat?

Automatizovaně i manuálně. Také budeme provádět analýzy včetně profilování s cílem, co nejlépe přizpůsobit produktovou nabídku našich akcí.

Zpracování osobních údajů je prováděno vlastními zdroji, osobní údaje však mohou zpracovávat i následující zpracovatele:

 

Na jaké období souhlas udělujete?

Souhlas je zcela dobrovolný a můžete ho kdykoliv odvolat prostřednictvím e-mailu. Souhlas zůstává v platnosti po dobu registrace vašich údajů a využívání našich služeb a následují 3 roky poté, nebo do doby, než ho odvoláte.

Jaké máte práva v souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů?

Vaše údaje zpracováváme transparentním způsobem a kdykoliv během zpracování můžete využít následujících práv:

 

Kde získáte další informace?

Další informace si můžete vyžádat telefonicky na zákaznické lince +420 608 777 025 nebo e-mailové adrese info@plzen-stravovani.cz

Potvrzením Vaší emailové adresy udělujete souhlas se zpracováním osobních údajů - Společnosti Plzeňské stravování, s.r.o., se sídlem Brožíkova 2615/16, 301 00, Plzeň, IČ: 04411943, Spisová značka: C 31668 vedená u krajského soudu v Plzni ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

Pro schválení podmínek GDPR se, prosím, registrujte nebo přihlaste ke svému účtu.
tel.: 377 322 493
mob.: 608 777 025

email.: info@plzen-stravovani.cz
web.: www.plzen-stravovani.cz
Jste firma nebo společnost?
Hledáte kvalitního dodavatele závodního stravování?
Potřebujete zařídit firemní večírek či raut pro Vaše klienty?

Nabízíme Vám naše kvalitní služby.
Kontaktujte nás ještě dnes...
logo-content.png
content-icon-1.png
Možnost dodání
cukrářských,
pekařských
a lahůdkářských výrobků.
Jako jsou koláče, dezerty, miniaturky, chlebíčky, bagety, ale i naše domácí knedlíky
content-icon-2.png
Veškeré produkty se snažíme vyrábět samy
např.: domácí kynuté, karlovarské, špekové, ovocné a bramborové knedlíky (pouze z brambor)
Domácí bramborovou kaší ( z brambor), lívance, buchtičky, palačinky, šišky, vafle, dezerty atd..
Na mase oproti ostatním nešetříme, v syrovém stavu navažujeme maso na 150g na porci.
Preferujeme domácí produkty české výroby 
content-icon-3.png
Čerstvá jídla pro Vás připravuje zkušený tým kuchařů dle tradičních receptur bez používání chemických dochucovadel a polotovarů. Naše jídlo má přirozenou charakteristickou vůni a chuť po vývaru nebo výpeku z masa. Pracujeme podle systému HACCP včetně dodržování kritických bodů. Jídla se snažíme dělat chutně a poctivě, aby naši zákaznici byli vždy spokojeni.